Dead ArSilicii AL-BK20!

Rispondi
alfons37
Messaggi: 3
Iscritto il: 11/06/2019, 14:02
Modello Camper: fiat

Dead ArSilicii AL-BK20!

Messaggio da alfons37 » 11/06/2019, 14:07

I have problem with ArSilicii AL-BK20

Control panel is dead and it flash red on PowerLink PL2 TTK

I find broked PowerLink PL2 TTK , is was smell plastic on + pin to car battery on pck so no contact on pcb, so i resolder pin perfect but not work.

Must i have ibus to start system?
Avatar utente
SimoneR
Amministratore
Amministratore
Messaggi: 253
Iscritto il: 03/09/2015, 8:46
Località: Monteriggioni

Re: Dead ArSilicii AL-BK20!

Messaggio da SimoneR » 12/06/2019, 7:38

Hello. Firstly try to put OFF and ON the switch on poverlink. If the problem not solve you must go to Rimor dealer or you can send two parts to us to check and solve the problem. If the positive motor battery is burned on poverlink we suggest to change it with new.
alfons37
Messaggi: 3
Iscritto il: 11/06/2019, 14:02
Modello Camper: fiat

Re: Dead ArSilicii AL-BK20!

Messaggio da alfons37 » 12/06/2019, 14:37

Thanks

First it flash green 4 sec after very fast flash red and after this 2 sec red flash

Pcb is not burned, how much cost new powerlink?


You can see on picture but it is not mine pcb.
Allegati
ddddd.jpg
ddddd.jpg (89.38 KiB) Visto 285 volte
Avatar utente
SimoneR
Amministratore
Amministratore
Messaggi: 253
Iscritto il: 03/09/2015, 8:46
Località: Monteriggioni

Re: Dead ArSilicii AL-BK20!

Messaggio da SimoneR » 12/06/2019, 19:01

Hello. For price please send a photo by mail at assistenza.tecnica@arsilicii.com
alfons37
Messaggi: 3
Iscritto il: 11/06/2019, 14:02
Modello Camper: fiat

Re: Dead ArSilicii AL-BK20!

Messaggio da alfons37 » 09/07/2019, 16:44

I have buy new powerlink but not work.
Display is dead and read light on powerlink, anyone have advice for my problem :)
Avatar utente
SimoneR
Amministratore
Amministratore
Messaggi: 253
Iscritto il: 03/09/2015, 8:46
Località: Monteriggioni

Re: Dead ArSilicii AL-BK20!

Messaggio da SimoneR » 11/07/2019, 22:23

If the led on powerlink blink only red, probably the problem is on control panel or on cable from control panel to powerlink. If the led on powerlink is green and blink red, try to disconnect pump node and check if control panel work.
Rispondi